250 gr. blødt smør (gerne halv usaltet og halvt saltet)
250 gr. blødt palmin
1 kg. flormelis (2 pakker)
3-4 tsk. vanilje-essens
5-6 spsk. kold mælk
Smør og palmin blandes godt i røremaskinen, hvorefter flormelis og vanilje-essens tilsættes.
Mælken tilsættes lidt af gangen til smørcremen har den ønskede konsistens.
Smørcremen skal røres rigtig godt igennem - lad gerne røremaskinen køre i 5-10 minutter.
Hvad er fordelen ved palminsmørcreme frem for almindelig smørcreme?
SvarSletHej Sine
SvarSletJeg synes helt klart, at palminsmørcreme er nemmest at smøre pænt og glat ud. Det er lidt mere blødt i det.
De bedste hilsner!
Tippe
Mange tak... Så det bruges primært til at smøre fondantkage op med, går jeg ud fra...
SvarSletDet er i hvert fald det jeg bruger det til. :-)
Slet