søndag den 4. september 2011

Palminsmørcreme

250 gr. blødt smør (gerne halv usaltet og halvt saltet)
250 gr. blødt palmin
1 kg. flormelis (2 pakker)
3-4 tsk. vanilje-essens
5-6 spsk. kold mælk

Smør og palmin blandes godt i røremaskinen, hvorefter flormelis og vanilje-essens tilsættes.
Mælken tilsættes lidt af gangen til smørcremen har den ønskede konsistens.
Smørcremen skal røres rigtig godt igennem - lad gerne røremaskinen køre i 5-10 minutter.


4 kommentarer:

  1. Hvad er fordelen ved palminsmørcreme frem for almindelig smørcreme?

    SvarSlet
  2. Hej Sine

    Jeg synes helt klart, at palminsmørcreme er nemmest at smøre pænt og glat ud. Det er lidt mere blødt i det.

    De bedste hilsner!
    Tippe

    SvarSlet
  3. Mange tak... Så det bruges primært til at smøre fondantkage op med, går jeg ud fra...

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er i hvert fald det jeg bruger det til. :-)

      Slet